Lady Gaga yllätti jälleen – saapui gaalaan munan sisällä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga julkaisi tällä viikolla tulevan Born This Way -albuminsa ensimmäisen singlelohkaisun. Levyn nimiraita on aiheuttanut runsaasti kohua, koska sen epäillään olevan kopio Madonnan Express Yourself -hittikappaleesta.

Eilen illalla Lady Gaga osallistui Grammy-gaalaan, jossa supertähti yllätti sekä yleisön että juhlavieraat. Hän saapui nimittäin paikalle munassa. Laulaja oli nimittäin muovisen muovikuplan sisällä, eikä hänestä näkynyt juuri mitään munan ulkopuolelle.

Lady Gaga on viettänyt viime kuukaudet hieman hiljaiseloa ja keskittynyt otsikoiden aiheuttamisen ja asuilla kohahduttamisen sijaan seurusteluun nykyisen miesystävänsä Luc Carlin kanssa. Taannoin julkisuudessa veikattiin, että pari olisi kihlautumassa lähiaikoina.