Tätä nimeä Lady Gaga käyttää sänkyhommissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga juhli eilen Yhdysvalloissa järjestetyssä Grammy-gaalassa, jonne hänet kannettiin näyttävässä sisääntulossa suuren muovisen munan sisällä. Born This Way -singlen juuri julkaissut neitokainen on nyt paljastanut makuuhuoneensa tapahtumia.

Aiemmin Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, on todennut ettei hän edes suostu vastaamaan jos hänen oikeaa nimeään käytetään esimerkiksi haastatteluissa. Hän korosti olevansa ympäri vuorokauden Lady Gaga. Nyt poptähti on kuitenkin paljastanut, että makuuhuoneessa tilanne on toinen. Hän kertoi asiasta CBS-kanavan Anderson Cooperin haastattelussa.

– Minä käytän mieluiten Stefani-nimeä kun olemme sängyssä, Lady Gaga paljasti.

Samalla hän kommentoi myös taannoin kohua aiheuttanutta asuaan. Poppari oli nimittäin pukeutunut MTV Video Music Awards -tapahtumaan aidosta lihasta tehtyyn asuun.

– Sen asun moraalinen, eettinen ja poliittinen kannanotto oli kaukana siitä mitä suurin osa ihmisistä kykeni edes ymmärtämään. Sitä ennen neljä miestä oli erotettu armeijasta homosäännön perusteella. Halusin sanoa sillä asulla, että kuollut liha on kuollutta lihaa. Ja että jokainen joka on valmis riskeeraamaan henkensä maansa vuoksi on samanarvoinen. Kuollut homo tai kuollut hetero, he ovat kaikki samanarvoisia, poppari sanaili.