Eniten ansainneet poptähdet listattiin – Lady Gaga tienasi omaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Grammy-gaalassa juhlinut poptähti Lady Gaga on ollut jo parin vuoden ajan maailman suosituin poptähti. Tämä näkyy myös neitokaisen tilipussissa, sillä hän oli viime vuonna myös maailman eniten ansainnut poptähti.

Billboard-lehti on jälleen julkaissut vuosittaisen Money Makers -listauksensa, jonka kärkipaikan Lady Gaga vei peräti 30,5 miljoonan dollarin tuloillaan. Edelleen menestystä niittävä kasariyhtye Bon Jovi yllätti sijoittumalla listalla toiseksi 30,4 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Tulotilaston kolmas oli Pink Floyd -yhtyeen Roger Waters 24,4 miljoonan tuloilla.

Viiden suurimman tilipussin joukkoon mahtuivat Billboard-lehden mukaan myös The Dave Matthews Band 23,9 miljoonan ja Justin Bieber 22,4 miljoonan dollarin vuosituloilla. Kymmenen joukossa olivat lisäksi Taylor Swift 20,7 miljoonalla, Michael Buble 19,8 miljoonalla, The Eagles 18,3 miljoonalla, The Black Eyed Peas 16,8 miljoonalla ja Paul McCartney 14,1 miljoonalla.