Bikineissä yllätetty popkaunotar Staralle: ”Olin kauhuissani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniasta singahti viime kesänä maailman tietoisuuteen uusi poptähti Eliza Doolittle, joka kolahti tyylillisesti samaan genrelaatikkoon Anna Puun, Amy Winehousen ja Lily Allenin kanssa. Viihdelehti Stara tavoitti nousevan supertähden tänään langan päähän Nizzasta, Ranskasta.

Raikasääninen 22-vuotias Eliza Doolittle saapuu esiintymään Suomeen 8. maaliskuuta, jolloin hän nousee Tavastian lavalle Helsingissä. Viime kuussa hänen ensimmäiset bikinikuvansa levisivät maailman viihdelehtiin, kun Eliza nautti aurinkolomasta Barbadoksella. Nyt hän kertoi Staralle kokemuksen olleen yllättävä.

[quicktime width=”400″ height=”30″]https://www.stara.fi/podcast/elizadoolittle_id.mp3[/quicktime]

– Olin ensin hieman kauhuissani, koska en odottanut sellaista. En tiennyt että he ottavat minusta kuvia kun olen lomalla. Yritin piilotella heiltä, mutta sitten ajattelin että se tulee kuuluisuuden myötä ja kuuluu asiaan. Minun tulee vain tottua siihen, Eliza Doolittle kertoi Staralle.

– Onneksi he eivät kuitenkaan kirjoittaneet minusta mitään pahoja asioita, joten se ei ollut lopulta niin paha juttu, Eliza Doolittle lisäsi.

22-vuotias englantilainen laulajatähti Eliza Doolittle, oikealta nimeltään Eliza Sophie Caird, julkaisi omaa nimeään kantavan esikoislevynsä viime kesänä. Se nousi suoraan brittilistan kolmoseksi. Vuotta aiemmin hän oli kuitenkin julkaissut omakustanteisesti pienen painoksen EP-levyn. Doolittle on kertonut tienneensä jo 12-vuotiaana haluavansa laulajaksi, koska se oli ainoa ammatti, joka häntä kiinnosti. Hän kirjoittaa itse musiikkiaan. Nykyisin Eliza tekee myös malliuraa.