Katy Perry ladygagamaisessa Facebook-kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Katy Perry on ollut paljon otsikoissa paljastavan pukeutumistyylinsä vuoksi. Kolmisen kuukautta sitten hän avioitui brittiläisen näyttelijä-koomikko Russell Brandin kanssa vain vuoden seurustelun jälkeen. Äskettäin avioliiton kerrottiin olevan vaikeuksissa ja pariskunnan hakeutuneen pariterapiaan.

Nyt Katy Perry on poseerannut uuden musiikkivideonsa kuvauksissa yhdessä Kanye Westin kanssa. Katyn kuvassa nähtävä fantasia-asu ja kasvomaalaus on aiheuttanut mielenkiintoa tulevan videon sisältöä kohtaan. Myös Perryn päässä nähdään ladygagamaiset lisäkkeet. Katso kuva alta.

Muhkeaa poveaan mielellään esittelevä laulaja paljasti äskettäin vihanneensa nuorempana isoja rintojaan. Perry kertoi joutuneensa jopa kiusatuksi rintojensa vuoksi. Palstatilaa lehdissä avonaisilla kaula-aukoillaan nykyisin saava tähti on tunnustanut isorintaisuuden kääntyneen kuitenkin sittemmin hänen voitokseen.

Katy Perry Facebook