Madonna hyväksyi Lady Gagan kohutun ”plagiaatin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden eniten ansaitsevaksi viihdetähdeksi Billboard-lehden mukaan noussut laulaja Lady Gaga tienasi vuodessa yli 30 miljoonaa dollaria. Uuden Born This Way -singlensä viime perjantaina julkaissut supertähti joutui heti ryöpytykseen, kun kappaleen väitettiin olevan kopio Madonnan hitistä.

Lady Gagan ja Madonnan kappaleissa on paljon samaa, ja Gaga onkin aiemmin kertonut pitävänsä Madonnaa suurena idolinaan. Siten yhteneväisyydet eivät tulleet varsinaisena yllätyksenä. Nyt laulaja on kuitenkin vieraillut Jay Lenon suositussa keskusteluohjelmassa ja kommentoinut syytöksiä. Hän nimittäin kertoi Madonnan antaneen hyväksyntänsä kappaleelle.

– Hyvät uutiset ovat, että sain hänen edustajiltaan ja häneltä itseltään sähköpostia, jossa he lähettävät minulle rakkauttaan ja tukeaan singlen suhteen. Ja jos itse kuningatar sanoo, että kappale saa olla, niin sitten se saa olla, Lady Gaga kommentoi plagiointikohua The Tonight Show with Jay Leno -ohjelmassa.