Brittipoppari Staralle: ”Suomessa oli todella kylmä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniasta singahti viime kesänä maailman tietoisuuteen uusi poptähti Eliza Doolittle, jonka hitit soivat parhaillaan tiuhaan ympäri maailmaa. Viihdelehti Stara tavoitti nousevan supertähden toissapäivänä langan päähän Nizzasta, Ranskasta.

Raikasääninen 22-vuotias Eliza Doolittle saapuu esiintymään Suomeen 8. maaliskuuta, jolloin hän nousee Tavastian lavalle Helsingissä. Kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen Suomen vierailu, sillä Eliza käväisi Helsingissä viime syksynä järjestetyssä televisiokonsertissa. Yksi mieleen jäänyt asia oli ylitse muiden.

[quicktime width=”400″ height=”30″]https://www.stara.fi/podcast/elizadoolittle_id.mp3[/quicktime]

– Se oli hieno vierailu. Olimme Suomessa vain päivän, mutta oli todella mukana käydä siellä ja viettää siellä hieman aikaa. Muistan erityisesti sen, että siellä oli todella kylmä. Kaikki olivat todella mukavia, joten minä viihdyin hyvin, Eliza Doolittle kertoi Staralle.

22-vuotias englantilainen laulajatähti Eliza Doolittle, oikealta nimeltään Eliza Sophie Caird, julkaisi omaa nimeään kantavan esikoislevynsä viime kesänä. Se nousi suoraan brittilistan kolmoseksi. Vuotta aiemmin hän oli kuitenkin julkaissut omakustanteisesti pienen painoksen EP-levyn. Doolittle on kertonut tienneensä jo 12-vuotiaana haluavansa laulajaksi, koska se oli ainoa ammatti, joka häntä kiinnosti. Hän kirjoittaa itse musiikkiaan. Nykyisin Eliza tekee myös malliuraa.