Lady Gaga shokeerasi ”kondomiasussa” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Lady Gaga etsii jatkuvasti uusia tapoja shokeerata. Viime sunnuntaina laulaja osallistui Grammy-gaalaan, jossa hän hämmästytti katsojat saapumalla paikalle suuren muovisen munan sisällä. Aiemmin tänään kerroimme kuinka hän seikkaili New Yorkin kylmyydessä ilman paitaa.

Nyt sama meno on jatkunut, sillä ammatikseen asuillaan kohahduttava poptähti on kuvattu New Yorkissa jälleen perin erikoisessa oranssinvärisessä latex-asussa, joka etäisesti kondomia. Silmillään popparilla oli näyttävät aurinkolasit.

Pari päivää sitten Lady Gaga shokeerasi myös kasvoillaan, sillä laulajan vahvasti meikattuihin kasvoihin oli televisiohaastattelua varten tehty outoja nystyröitä. Viime viikolla laulaja julkaisi uuden Born This Way -singlensä suuren plagiointikohun saattelemana. Tähden tuore single kuulostaa joidenkin mielipiteiden mukaan turhan paljon Madonnan Express Yourself -hitiltä. Tällä viikolla laulaja kertoi Madonnan antaneen kappaleelle hyväksyntänsä.