Lady Gaga unohti pukea paidan ylleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Lady Gaga etsii jatkuvasti uusia tapoja shokeerata. Viime sunnuntaina laulaja osallistui Grammy-gaalaan, jossa hän hämmästytti katsojat saapumalla paikalle suuren muovisen munan sisällä. Nyt supertähti on yllättänyt silminnäkijät New Yorkissa.

Mielellään paljasta pintaa esittelevä laulaja ikuistettiin New Yorkissa paljastavassa asussa, josta hän vaikutti unohtaneen paitansa kokonaan vaatekaappiin. Hänellä oli nimittäin avoimen nahkatakin alla ainoastaan rintaliivit, vaikka New Yorkissa oli vain seitsemän astetta plussa. Ei siis olisi ihme, jos supertähti saisi flunssan tällaisilla tempauksillaan.

Lisäksi hän shokeerasi kasvoillaan, sillä laulajan vahvasti meikattuihin kasvoihin oli tehty outoja nystyröitä. Viime viikolla laulaja julkaisi uuden Born This Way -singlensä suuren plagiointikohun saattelemana. Tähden tuore single kuulostaa joidenkin mielipiteiden mukaan turhan paljon Madonnan Express Yourself -hitiltä.