Popkaunotar Staralle: ”Malliura nostaa profiiliani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniasta singahti viime kesänä maailman tietoisuuteen uusi poptähti Eliza Doolittle, jonka hitit soivat parhaillaan tiuhaan ympäri maailmaa. Viihdelehti Stara tavoitti nousevan supertähden eilen langan päähän Nizzasta, Ranskasta.

Raikasääninen 22-vuotias Eliza Doolittle saapuu esiintymään Suomeen 8. maaliskuuta, jolloin hän nousee Tavastian lavalle Helsingissä. Tammikuussa kaunotar nähtiin poseeraamassa viihdelehtien bikinikuvissa, ja samoihin aikoihin hän allekirjoitti ensimmäisen mallisopimuksensa Select Models -mallitoimiston kanssa.

[quicktime width=”400″ height=”30″]https://www.stara.fi/podcast/elizadoolittle_id.mp3[/quicktime]

Näyttävä neitokainen on aiemmin poseerannut Nike-merkin mainoksissa ja nyt hän aikoo toden teolla malliuralle. Musiikki on kuitenkin edelleen etusijalla.

– Kyllä pitää paikkansa. Minulle musiikki tulee aina olemaan pääasia, koska rakastan musiikkiani enemmän kuin mitään muuta. Ajattelin kuitenkin, että malliura voisi olla hyvä tapa nostaa hieman profiiliani ja tehdä siinä samalla vähän mallintöitä ja sen sellaista. Se voisi ehkä auttaa minua urallani, Eliza Doolittle kertoi Staran haastattelussa.

22-vuotias englantilainen laulajatähti Eliza Doolittle, oikealta nimeltään Eliza Sophie Caird, julkaisi omaa nimeään kantavan esikoislevynsä viime kesänä. Se nousi suoraan brittilistan kolmoseksi. Vuotta aiemmin hän oli kuitenkin julkaissut omakustanteisesti pienen painoksen EP-levyn. Doolittle on kertonut tienneensä jo 12-vuotiaana haluavansa laulajaksi, koska se oli ainoa ammatti, joka häntä kiinnosti. Hän kirjoittaa itse musiikkiaan. Nykyisin Eliza tekee myös malliuraa.