Lady Gagasta tuli tuhannes listaykkönen: ”Urani suurin kunnianosoitus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin poptähti Lady Gaga on niittänyt menestystä lähes kaikilla mahdollisilla saroilla, sillä hän on viime vuosina dominoinut hittilistojen lisäksi myös muiden muassa palkka- ja fanilistoja sekä palkintogaaloja. Nyt hän on tehnyt jotain johon kukaan ei enää myöhemmin kykene.

Lady Gagan uusin single Born This Way on nimittäin tuhannes Billboardin Yhdysvaltojen virallisen singlelistan ykkönen. Ristiriitaisista arvosteluista huolimatta single nousi suoraan Yhdysvaltojen singlelistan ykköseksi peräti 448.000 kappaleen myynnillään.

– Tuntuu uskomattomalta olla Billboardin tuhannes listaykkönen. Tuntuisi typerältä sanoa, ettei tämä olisi urani suurin kunnianosoitus tähän saakka. Olen otettu ja innoissani singleni vastaanotosta. En voisi olla enempää siunattu saadakseni tämänkaltaisia faneja, Lady Gaga kommentoi lehdelle.

Lady Gaga Billboard