Lady Gaga unohti pukea ylleen? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga on ollut viime päivinä otsikoissa asujensa lisäksi myös kymmenvuotiaan nettisensaation merkeissä. Laulaja kertoi itkeneensä ilosta nähdessään nuoren lupauksen esiintyvän YouTube-videolla. Nyt supertähti on ilmeisesti unohtanut pukea ylleen.

Lady Gaga kuvattiin eilen New Yorkissa, jossa hän oli kuvaamassa dokumenttia HBO-kanavalle Monsterball-kiertueestaan. Neitokaisen asu aiheutti kuitenkin jälleen ihmetystä, sillä hänet kuvattiin noin 7 asteen hyytävässä talvikelissä ainoastaan alusvaatteisiin ja nahkatakkiin verhoutuneena.

Lady Gaga kertoi pari viikkoa sitten kirjoittavansa musiikkia huumeiden vaikutuksen alaisena. Huumeiden vastaiset järjestöt eivät pitäneet paljastusta kovinkaan fiksuna vetona, mutta Lady Gaga kertoi haluavansa olla täysin rehellinen sekä itselleen että faneilleen. Sen jälkeen paljasti myös erikoisen laihdutuskeinonsa, jota hän harjoittaa niin ikään työskennellessään. Supertähti kertoi nimittäin juovansa päivittäin alkoholia.