Lady Gagan hajuvesi sisältää aitoa verta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on tunnettu shokeeraavista asuvalinnoistaan. Erittäin vähissä pukeissa viihtyvä tähti on kuvattu nyt jo kolmena päivänä peräkkäin alusvaatteisillaan New Yorkin kalseassa talvisäässä. Musiikkinsa lisäksi neitokainen ansaitsee jättisummia myös erilaisilla oheistuotteillaan.

Nyt uusi oheistuote on hämmentänyt poptähden faneja ja vähän muitakin. Viime kuussa Lady Gaga paljasti haluavansa, että hänen hajuvetensä tuoksuu verelle ja spermalle. Silloin ei ollut vielä kuitenkaan tiedossa, että laulaja luovuttaa itse vertaan hajuveden ainesosaksi. Nyt hän paljasti asian australialaisessa Kyle and Jackie O -radiohaastattelussa.

– Halusin tiivistää siihen veren ja sperman olomuotojen tunnetta. Siitä nuo huhut lähtivät liikkeelle. Itse asiassa hajuveteni tuoksuu kuin kalliille huoralle, Lady Gaga korjasi terminologiaa.

Taannoin Lady Gaga hämmästytti paljastamalla kirjoittavansa musiikkiaan huumeiden vaikutuksen alaisena. Huumeiden vastaiset järjestöt eivät katsoneet paljastusta hyvällä, mutta Lady Gaga itse kertoi haluavansa olla täysin rehellinen sekä itselleen että faneilleen. Popparin uusin albumi Born This Way julkaistaan maailmalla 23. päivä toukokuuta. Albumilta on jo julkaistu samanniminen singlelohkaisu, joka joutui heti suuren plagiaattikohun kohteeksi. Kappaleen väitettiin olevan kopio Madonnan Express Yourself -hitistä.