”Lady Gaga on ripulinen versio Madonnasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga ei ole valtavasta suosiostaan huolimatta kaikkien makuun. Hänen tuorein singlensä Born This Way sai runsaasti kritiikkiä, koska se kuulostaa hämäävän paljon Madonnan takavuosien hitiltä.

Lady Gaga itse kertoi Madonnan hyväksyneen kyseisen kappaleen ja että hän on itsekin aina ihaillut Madonnaa. Nyt näitä kahta poptähteä on verrattu toisiinsa myös radioaalloilla. Espanjalainen laulajalegenda Charo kertoi nimittäin Sirius XM -radiokanavan haastattelussa, että newyorkilaissyntyinen tähti on selvä kopio Madonnasta.

– Voin kertoa teille, että Lady Gaga on ripulinen versio Madonnasta. En pidä siitä, että joku matkii toista ja pitää sitä omanaan. Aivan kuin ne jutut olisivat olleet alunperinkin hänen omia ideoitaan, Charo kritisoi Daily News -julkaisun mukaan.