Lady Gaga ensimmäistä kertaa catwalkilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on tottunut aiheuttamaan kohua ja hämmennystä asuillaan, jotka ovat toinen toistaan erikoisempia. Viime päivinä hän on onnistunut siinä harvinaisen hyvin uuden musiikkivideonsa merkeissä.

Born This Way -kappaleen tuore videoinstallaatio on hyvin kaukana perinteisestä musiikkivideosta. Samalla tavalla myös Lady Gaga hyvin kaukana perinteisestä supermallista, kun hän teki keskiviikkona debyyttinsä calwalkin mallina Pariisissa. Poptähti esitteli Thierry Muglerin suunnittelemia asuja. Lady Gaga hehkutti itsekin esiintymistään Twitter-blogissaan.

Edellä mainittua kohuvideota on ihmetelty laajasti niin fanien kuin viihdelehtienkin taholla, eikä videosta tunnu löytyvän niin sanottua punaista lankaa. Lady Gaga kertoo Mama Monsterin manifestiksi kutsumassaan videossa sci-fi -tarinan, joka lähentelee musiikkivideon sijaan jo monologin ja lyhytelokuvan välimuotoa.