Lady Gaga ei ole enää Facebookin suosituin artisti – räppäri takavasemmalta ohi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on mahdollisesti menettämässä paikkaansa popmaailman huipulla, sillä hänen ylivoimainen johtoasemansa Facebookin suosituimpana artistina on nyt historiaa.

Lady Gaga on nimittäin joutunut luopumaan ykkössijasta, kun hiphop-tähti Eminem kiilasi hänen ohi Facebookin suosituimmaksi tähdeksi. Gaga oli aikoinaan ensimmäinen yli kymmenen miljoonan ”tykkääjän” artisti, mutta nyt hänellä on jo 29.289.000 fania. Eminemillä on kuitenkin tällä hetkellä jo 29.550.000 fania, eli selvästi kollegaansa enemmän.

Eminem on kirinyt Gagaa viime päivinä huimaa vauhtia, ja hänen fanijoukkonsa on kasvanut merkittävästi nopeammin kuin kenenkään muun. Asiasta uutisoineen Famecountin mukaan keskimäärin Eminem on saanut joukkoihinsa peräti puoli miljoonaa uutta fania päivässä. Mikäli mukaan lasketaan myös edesmenneet artistit, on Michael Jackson nyt toisella sijalla 29.454.000 miljoonalla fanillaan. Twitterissä Lady Gaga on kuitenkin Eminemiä selvästi edellä.