Lady Gaga rinnat paljaana ökyravintolaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Lady Gaga esiintyy jatkuvasti julkisuudessa mitä ihmeellisimmissä asuissa. Viime aikoina tähti on totuttu näkemään julkisilla paikoilla lähinnä alusvaatteisillaan, vaikka kelit esimerkiksi New Yorkissa ovat olleet varsin koleat.

Nyt poppari on jälleen shokeerannut erittäin erikoisella pukeutumisellaan. Lady Gaga ilmestyi nimittäin hienoon pariisilaiseen ruokaravintolaan läpinäkyvässä housuasussa. Leopardikuvioisen asun alta pilkottivat tuttuun tyyliin tähden alusvaatteet.

Samalla Gaga jätti kunnioittamatta ravintolan pukeutumiskoodia, sillä kyseinen Maxim’s ravintola on kuuluisa tiukista pukeutumissäännöistään. Julkisuus ajaa ilmeisesti pukeutumiskoodin ohi. Poppari teki taannoin debyyttinsä myös catwalkilla, kun hän esitteli asuja muotinäytöksessä Pariisissa. Gaga nähtiin esittelemässä muotisuunnittelija Thierry Muglerin suunnittelemia muotiluomuksia.