Lady Gaga täyttää pikkutytön unelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka kymmenvuotias filippiiniläissyntyinen Maria Aragon julkaisi verkossa oman versionsa Lady Gagan uudesta Born This Way -kappaleesta, ja kuinka Lady Gaga kertoi esityksen saaneen hänet itkemään vuolaasti.

Pian tämän jälkeen Lady Gaga kehui esityksen olleen niin kaunis ja puhdas, että se kiteytti syyn miksi kappale oli alunperin tehty. Pian videon julkaisemisen jälkeen Lady Gaga kertoi nuoren tähden pääsevän hänen kanssaan keikalle kun supertähti suuntaa esiintymään Torontoon.

Nyt supertähti on lunastamassa lupaustaan ja Maria Aragon pääsee esiintymään idolinsa kanssa. Tytön nettivideo on saanut jo yli 17 miljoonaa katselukertaa, joten myös hänestä on muodostunut poptähti. Ellen DeGeneresin haastattelussa Maria kertoi haluavansa ottaa kaiken irti suosiostaan ja sen jälkeen hän toivoo saavansa rauhan mediahuomiolta.