Käsky Amanda Seyfriedille: Botoxia tai ulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla. Parhaillaan kaunotar tähdittää Little Red Riding Hood -Punahilkka -elokuvaa yhdessä Gary Oldmanin kanssa.

Esquire ja GQ -lehdissä rohkeissa kuvissa poseerannut kaunotar keikistelee nyt myös Elle-lehden näyttävissä kuvissa. Kuvia merkittävämpää on kuitenkin Amandan lehdessä tekemä paljastus. 25-vuotias näyttelijätär nimittäin kertoo, että hänen taustatiiminsä vaati häntä ottamaan Botoxia kasvoihinsa, jotta tämä pysyisi tarpeeksi kauniina vaativassa elokuvamaailmassa. Ilman operaatiota hän olisi vaarassa jäädä roolien ulkopuolelle.

– Sanoin heille, että helvetti vieköön! Olemme kuitenkin Hollywoodissa, ja minä olen valtavilla valkokankailla. Nykyisillä digitaalisilla kameroilla kuvassa erottuvat pienimmätkin rypyt, Amanda Seyfried totesi Elle-lehdelle.

Amanda ei kuitenkaan suostunut paljastamaan ottiko hän täytettä kasvoihinsa. Vaikeneminen viittaisi vaatimukseen suostumiseen. Äskettäin veteraanitähti Meryl Streep kehotti nuoria tähtiä olemaan koskematta Botoxiin tai muihinkaan keinotekoisiin välineisiin. Hän puhuikin täyttä totta todetessaan, että niiden käyttäminen vie näyttelijöiltä heidän tärkeimmät työkalut – ilmeet.

Chloe-elokuvassa myös alastomana nähty Amanda Seyfried kuvaa parhaillaan uutta Now-elokuvaansa. Taannoin hänet nähtiin suutelemassa Megan Foxia Jennifer’s Body -elokuvassa ja samalla tavalla hän on suudellut valkokankaalla myös esimerkiksi Julianne Moorea. Vuonna 2008 Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen.

Amanda Seyfried