Justin Bieber unohti vetoketjun auki keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu 17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat seurustelleet jo kuukausien ajan. Nyt nuori julkkispari on kuitenkin erossa toisistaan, kun Justin aloitti My World UK -turneensa perjantaina Birminghamista, Englannista.

Kerroimme aiemmin kuinka valtaisat fanijoukot ovat piirittäneet Bieberin hotellin siten, että liikenne on jouduttu kokonaan katkaisemaan korttelista. Nyt Justin on ikuistettu esiintymislavalla varsin nolossa tilanteessa. Hän oli nimittäin nopean vaatteidenvaihdon tiimellyksessä unohtanut sulkea housujensa vetoketjun.

Keikan koreografiat puhuttivat muutama päivä sitten, sillä eräässä kohtassa Justin potkaisee taustatanssijaa kurkkuun. Viime viikolla teinitähti oli otsikoissa näytettyään keskisormea kuvaajille. Amerikkalaislehdet tarttuivat heti aiheeseen ja nuoren poptähden huonoon käytökseen ja lopulta Justin joutui pyytämään tekoaan julkisesti anteeksi.