Carrie Underwood rintavakoineen paljastavassa yöasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood avioitui taannoin miehensä, jääkiekkoilija Mike Fisherin kanssa. 27-vuotias Underwood ja 30-vuotias Fisher avioituivat Georgian Greensborossa sijaitsevassa Reynolds Plantation -lomakohteessa.

Nyt Carrie nähdään upeassa kuvakoosteessa, johon on kerätty hänen uransa näyttävimpiä kuvia. Mukana on muiden muassa taannoinan paljastavassa yöasussa poseeraaminen sekä monia muita lehtien sivuilta tutuksi tulleita otoksia.

Äskettäin Fisher vaihtoi joukkuetta Ottawasta Senatorsista Nashville Predatorsiin. Kanadalaisen KISS 105.3 -radioaseman henkilökunta otti tähtipelaajan siirron raskaasti, ja radiokanava teki yllättävän päätöksen. Radio pani nimittäin Carrie Underwoodin musiikin soittokieltoon miehensä joukkuevalinnan takia. Radiokanavan johto totesi Fisherin pettäneen yhteisönsä ja he syyttävät joukkuevalinnasta Underwoodia.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut 27-vuotias poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi seurustellessaan jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.