Tältä Kourtney Kardashian näyttää ilman meikkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Bikinikuntoon laihtunut Kourtney on kuitenkin tehnyt viime kuukausina kovaa nousua julkkisten kärkikaartiin.

Kardashianin sisarukset nähdään julkisuudessa yleensä vain huoliteltuina ja täysissä meikeissä. Nyt Kourtney on kuitenkin saatu ikuistettua paparazzikuvaan ilman meikkejä. Taannoin Kourtney paljasti rintojensa olleen räjähtämispisteessa lentokoneessa ja kertoi puristelleensa niitä tilanteen helpottamiseksi. Sittemmin hän kertoi, että rintaruokinnan lopettaminen oli hänelle kova paikka.

– Se oli traumaattista! Jokainen kuitenkin tietää, että kun on sen aika niin on sen aika. Lopetin sen pikkuhiljaa ja sitten ajattelin että jos minä olen tyytyväinen niin hänkin on tyytyväinen. Hän lopetti rintaruokinnan pyytämisen. Se oli surullista, mutta luonnollista, Kourtney Kardashian kertoi E! Onlinelle.