Lady Gagaa syytetään härskistä biisivarkaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Lady Gaga uhkailee parhaillaan oikeusjutulla lontoolaista yrittäjää, joka myy The Baby Gaga -nimistä äidinmaidosta tehtyä jäätelöä. Uhkauksille ei taida kuitenkaan todellisuudessa olla mitään merkitystä, sillä poptähdellä ei ole oikeutta vaatia nimen muuttamista tai kieltämistä.

Nyt Lady Gaga on vuorostaan saamassa itse niskaansa oikeusjutun, sillä hänen uuden Born This Way -kappaleensa väitetään olevan plagiaatti aikaisemmasta biisistä. Kaksi musiikkituottajaa, parivaljakko nimeltä E-Tribe, syyttää nyt poptähteä kappaleensa varastamisesta. Tuottajat tekivät Be Happy -nimisen biisin eteläkorealaiselle SNSD-nimiselle tyttöbändille, mutta yllättäen siitä tuttuja elementtejä löytyi Lady Gagan kappaleesta.

Tuottajatiimi kertoi Newsen-julkaisulle ottavansa parhaillaan yhteyttä Lady Gagan taustajoukkoihin asian suhteen. Samainen Lady Gagan kappale sai kuitenkin plagiaattisyytöksiä jo heti julkaisunsa jälkeen, sillä kyseessä on hämmentävän paljon Madonnan Express Yourself -hittiä muistuttava kappale. Sittemmin Lady Gaga on ilmoittanut, että Madonna on antanut hyväksyntänsä kappaleelle.