Etsintäkuulutettu Kill Bill -tähti pakenee oikeutta: ”Pidätettävä tavattaessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi Kill Bill, Reservoir Dogs ja Sin City -elokuvien miestähti Michael Madsen on jälleen joutunut ongelmiin virkavallan kanssa. Hänet on nyt etsintäkuulutettu maksamattomien elatusmaksujen takia. Poliisin mukaa näyttelijä on pidätettävä tavattaessa.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Michael Madsen on jättänyt maksamatta peräti 570.000 dollarin elatusmaksut, eli kyse ei ole enää aivan pienistä rahasummista. Hänen oli määrä saapua oikeuteen vastaamaan tekosistaan, mutta mies ei sinne ilmaantunut. Tästä syystä tuomari päätti etsintäkuuluttaa näyttelijän saadakseen hänet oikeuteen. Samalla takuusumma määrättiin jo valmiiksi 26.000 dollariin.

Viime vuonna Madsen kiidätettiin sairaalahoitoon sen jälkeen kun hän oli ensin juopotellut yhdeksän päivän ajan. Madsen oli tuolloin kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa Cornwallissa, Englannissa. Penventon-hotellissa asustanut Madsen joi jo aamiaisen yhteydessä kaksi pulloa viiniä ja varsinainen juopottelu alkoi vasta sen jälkeen. Alkoholin lisäksi näyttelijän kerrotaan käyttäneen viinan kanssa myös lääkkeitä. Hotelliasukkaat joutuivat todistamaan myös kuinka näyttelijä virtsasi parkkipaikalle. Lopulta hänet löydettiin tajuttomana hotellin sisäänkäynnin luota.