Miehen puolikkaat vaakalaudalla – Charlie Sheenin korvaaja vetäytyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen on ollut viime viikot ylivoimaisesti maailman seuratuin julkkistähti, kun huumesekoilut maksoivat hänelle Miehen puolikkaat -sarjan päätähden paikan, josta hänelle maksettiin kaksi miljoonaa dollaria jaksolta.

Viime viikolla Warner Bros. antoi Sheenille lopullisesti potkut sarjasta, ja potkuja tullaan käsittelemään todennäköisesti jatkossa myös oikeudessa. Hieman aiemmin yhtiöstä kerrottiin, että Sheenin tilalle sarjan uudeksi päätähdeksi oli valittu näyttelijä John Stamos. Nyt asiassa on tapahtunut yllätyskäänne, sillä Stamos on vetäytynyt koko projektista. Hän ei nimittäin halua ottaa vastaan sarjan uuden päätähden roolia.

– En halua korvata ketään. En erityisesti Charlie Sheeniä. Sellainen ei ole urasuunnitelmissani nyt, vaan minulla on toisenlaiset tavoitteet. Olen valmis saamaan oman ohjelman, enkä korvaamaan ketään muuta, John Stamos kertoi Ryan Seacrestille KIIS-radiokanavan haastattelussa.

Kieltäytymisestään huolimatta John Stamos kertoi, että jo pelkästään roolitarjous oli hänestä imartelevaa. Warner Bros. on kuitenkin nyt tuoreimman käänteen myötä vaikeassa tilanteessa, sillä erittäin suosittuun hittisarjaan olisi löydettävä pikaisesti joku valovoimainen tähti, tai muussa tapauksessa koko sarja joudutaan lopettamaan.