Sandra Bullock kuvattiin kaupungilla meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, kuinka näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds hakivat avioeroa, ja kuinka sen jälkeen julkisuuteen kantautui tieto kulissien takaisista tapahtumista. Syynä oli nimittäin ilmeisesti Sandra Bullock, jonka kanssa Reynoldsilla oli suhde.

Nyt Sandra Bullock on ikuistettu sattumalta ilman meikkiä, kun paparazzi yllätti hänet kaupungilla. Leffakaunotar yritti piilotella meikittömiä kasvojaan syvälle vedetyn lippalakin alle. Piilottelu oli tosin turhaa, sillä Bullock näyttää todella luonnonkauniilta myös ilman Hollywood-julkkisten normaalia pakkelikerrosta.

Sandra ja Ryan nähtiin yhdessä jo kuukausia ennen avioeroa. Heidät kuvattiin jo viime syksynä viettämässä laatuaikaa Bullockin lapsen kanssa. Reynolds ja Bullock näyttelevät rakastavaisia elokuvassa The Proposal, ja nyt heidän epäillään vieneen roolinsa myös tosielämään. He viettivät myös uudenvuoden yhdessä. Juhlissa oli läsnä myös Bullockin perheenjäseniä.