Tinsley Mortimer ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tekee parhaillaan nousua viihdelehtiin näyttävä newyorkilainen kaunotar Tinsley Mortimer, joka ei tosin ole ansainnut kannuksiaan viihdealalla. Hän on nimittäin tullut tunnetuksi lähinnä seurapiirijulkkiksena.

Nyt Tinsley Mortimer on ikuistettu paparazzikuviin New Yorkin sijaan aurinkoisella lomareissulla, jossa hän viihtyi miesystävänsä kanssa varsin hyvin rantatunnelmissa. Upeavartaloinen seurapiirikaunotar Mortimer oli pukeutunut rantaelämää varten tyylikkäisiin bikineihin.

34-vuotias amerikkalainen Tinsley Mortimer on seurapiirijulkkis, joka on tehnyt uraa myös muotisuunnittelijana. Häntä pidetään eräänä New Yorkin kuumimmista seurapiiritähdistä, ja siksi Mortimer on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla. Hän on suunnitellut omat käsilaukku- ja vaatemallistonsa japanilaiselle Samantha Thavasa -merkille.