Charlie Sheen löysi yllättävän rahasammon – Conan O’Brienin jalanjäljillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti Conan O’Brien oli viime keväänä hetken aikaa tyhjän päällä, kun hän otti lähtöpassit NBC-kanavan suosikkiohjelmasta. Sopimus kielsi häntä tekemästä televisio-ohjelmaan seitsemään kuukauteen, joten mies suuntasi tien päälle kiertueelle. Nyt Charlie Sheen seuraa hänen jalanjälkiään.

Huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta potkut saanut ja rahapulassa parhaillaan oleva supertähti tarvitsee lehtitietojen mukaan kipeästi rahaa. Siksi hän joutuukin nyt laittamaan niin sanotusti kädet santaan ja lähtemään faniensa pariin ympäri Yhdysvaltoja. Sheen kertoi lähtevänsä esiintymään kiertueelle, joka on nyt saanut innostuneen vastaanoton. Ensimmäisenä julkistettiin esiintymiset Chicagossa ja Detroitissa, ja keikat myytiin loppuun hetkessä.

Pian sen jälkeen esiintymisiä julkistettiin lisää, ja nyt kiertuetta ollaan laajentamassa jo 20 – 30 kaupunkiin ympäri Yhdysvaltoja. Kiertueen nimeksi Sheen on päättänyt Violent Torpedo of Truth. Lisäkeikoista kertoneen E! Online -julkaisun mukaan Sheenin tähtäimessä voi olla jopa New Yorkin maineikkaan Madison Square Gardenin loppuunmyyminen. Sinne väkeä mahtuu lähes 20.000, kun nyt loppuunmyydyt keikkapaikat ovat alle 5.000 katsojan areenoita.