Charlie Sheenin rahat loppu – missä miljoonaomaisuus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen nousi viime vuonna maailman parhaiten palkatuksi televisiotähdeksi, kun hän sai neuvoteltua itselleen tähtitieteellisen palkan Miehen puolikkaat -hittisarjasta. Sheenille maksettiin lopulta peräti kaksi miljoonaa dollaria jaksolta. Nyt rahat ovat kadonneet.

Äskettäin huumesekoilujensa takia suosikkisarjasta potkut saanut Sheen nousi otsikoihin, kun hän tuhlasi valtavia summia prostituoituihin, pornotähtiin ja huumeisiin. Kohutuissa 36 tunnin bileissä hänen kerrotaan kanniskelleen salkullista kokaiinia ja maksaneen naisille kymmeniätuhansia dollareita. Nyt näyttelijän kerrotaan olevan vararikossa, kun käteisvarallisuus on kadonnut kirjaimellisesti näyttelijän nenään.

Toissa viikolla Charlie Sheen avasi Twitter-tilin, jota tosin päivittää hänen avunstajansa. Sheen kertoi julkisesti, että bloggaamisen syynä oli rahan ansaitseminen tuotemerkeiltä, joita hän mainitsee Twitter-mikroblogissaan. Tuolloin ei vielä kuitenkaan tiedetty kuinka kipeästi hän tarvitsee käteistä rahaa.

Nyt Pop Eater -julkaisu kertoo, että Sheenin miljoonaomaisuudesta osa on tuhlattu ja loput kiinni erilaisissa bisneksissä. Tästä syystä työtön tähti tarvitsee kipeästi rahaa. Viime viikolla Sheen ilmoitti vaativansa CBS-kanavalta ja Warner Bros. -yhtiöitä potkuistaan sadanmiljoonan dollarin korvauksia. Tämäkin on verkkojulkaisun mukaan vain yritys saada näyttelijän talous jälleen tasapainoon. Hänen sopimuksessaan tosin epäillään olevan niin sanottu Michael J. Fox -pykälä, jonka perusteella palkanmaksu jatkuisi erosta huolimatta.