Diili-kilpailija tuomittiin vankilaan kesken kisan – pakoilee poliisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-realityohjelma on saanut ympäri maailmaa suuren suosion, ja Donald Trumpin Yhdysvalloissa luotsaamasta sarjasta on nähty Suomessakin jo useampiakin tuotantokausia. Yhdysvalloissa sarjasta on nähty jo pari julkkiskautta, kun isommat ja pienemmät julkimot ovat kisailleet keskenään Trumpin suosiosta. Nyt sarja on esillä erikoisen tilanteen merkeissä.

Survivor-realityohjelman aikanaan voittanut ja tuolloin miljoona dollaria palkinnoksi saanut Richard Hatch on nyt tuomittu yhdeksäksi kuukaudeksi vankilaan veropetoksesta, koska ei maksanut miljoonavoitostaan veroja. Hänen oli määrä ilmoittautua viranomaisille tänään iltapäivällä, mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut. Sen sijaan hänen asianajajansa esitti pyynnön saada lykättyä vankilatuomion täytäntöönpanoa, jotta Hatch saisi bisneksensä kuntoon ennen pitkää tuomiota.

Tuomari ei kuitenkaan pyyntöön suostunut. Hatch on nyt määrätty vangittavaksi tavattaessa. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että Richard Hatch on parhaillaan mukana Diili-ohjelman julkkisversiossa. Kaikki tuotantokauden jaksot on jo kuvattu, mutta mies seikkailee amerikkalaisten televisioruuduissa viikoittain. Kaiken lisäksi Diili-ohjelman finaali lähetetään myöhemmin suorana lähetyksenä, ja siellä Hatchin tulee sopimuksensa mukaan olla paikalla, TMZ uutisoi. Nyt viihdelehdissä ihmetelläänkin, että toimitetaanko Hatchille televisiokamera vankiselliin.