Kelly Bensimon nautti bikinivartalonsa saamasta huomiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon on pysynyt viihdelehtien otsikoissa viime aikoina erityisesti olemalla mukana Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmassa. Pari vuotta sitten pahoinpitelystä pidätetty kaunotar tunnetaan myös räväköistä mielipiteistään.

Nyt Kelly Bensimon on ikuistettu paparazzikuviin nauttiessaan aurinkoisesta lomastaan Miamissa. Hänet kuvattiin rannalla pieniin bikineihin pukeutuneena, eikä kaunotar ollut lainkaan harmissaan kuvaajiltaan saamasta huomiosta.

42-vuotias amerikkalainen Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana ja tähdittää tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.