Kollega Charlie Sheenille: ”Et voi voittaa. Käy suihkussa ja pyydä anteeksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että näyttelijä Charlie Sheenin huhutaan olevan parhaillaan vararikossa aikaisemmista miljoonaliksoistaan huolimatta. Työttömän tähden väitetään siksi vaativan suuria korvauksia oikeusteitse muiden muassa entisen hittiohjelmansa tuotantoyhtiöltä. Nyt Sheen on saanut kollegaltaan neuvon.

Näyttelijä Alec Baldwin antoi Sheenille Huffington Post -verkkojulkaisun haastattelussa neuvon, jota Charlie Sheen tuskin tulee kuitenkaan viime viikkojen tapahtumien perusteella noudattamaan. Baldwin totesi nimittäin, että Sheenin kannattaisi tässä tilanteessa anoa työpaikkaansa takaisin.

– Et voi voittaa. Oikeasti et. Kun studiojohtajat nousevat hierarkiassa ylöspäin, heille annetaan kirja. Sen kirjan nimi on Näin kohtelet näyttelijöitä. Yksi kirjan tärkeimmistä ohjeista on, että yksikään näyttelijä ei ole niin suuri kuin hänen televisiosarjansa. He ovatkin usein oikeassa, Alec Baldwin totesi.

– Lisää siihen vielä, että kun näyttelijä kiduttaa johtajien egoja huumehuuruisilla ja pornotähtien kyllästämillä nettiraivokohtauksilla, he haluavat todella päästä näyttelijästä eroon. Ota nokkaunet ja käy suihkussa. Soita entiselle pomollesi ja mene Lettermaniin pyytämään anteeksi. Vielä ei ole liian myöhäistä, koska tämä on Amerikka. Jos haluat todella raivostuttaa studiopomot, menet ja anot amerikkalaisten anteeksiantoa.