Maailman 100 hauskinta komediaelokuvaa listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkosta löytyy sadoittain sivustoja, jotka ovat keskittyneet hauskan materiaalin kokoamiseen ja levittämiseen lukijoilleen. Yksi maailman suosituimmista tällaisista palveluista on CollegeHumor, joka on saanut alalla jo kulttimaineen. Suosionsa perusteella sillä lienee vankka sananvalta hauskojen videoiden saralla.

Nyt CollegeHumor onkin tehnyt varsin vaikuttavan listan, sillä se on rankannut järjestykseen sata maailman parasta komediaelokuvaa kautta aikojen. Huumorisivuston mukaan listan ykkönen, eli maailman hauskin komediaelokuva, on vuonna 1974 ensi-iltansa saanut klassikko Monty Pythonin hullu maailma.

Listan kakkoseksi ylsi yllättävän tuore elokuva, parin vuoden takainen Kauhea kankkunen. Kolmanneksi sijoittui Will Ferrellin tähdittämä Anchorman. Viiden hauskimman elokuvan joukossa olivat lisäksi Superbad sekä 40 v. ja neitsyt -elokuvat. Kymmenen listalle selvisivät vielä Shaun of the Dead, Happy Gilmore, Old School, Dodgeball ja Konttorirotat.