Onko sinulla ylimääräistä rahaa? Osta ökytalo sisävesiliukumäellä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen rikkain ihminen Antti Herlin nousi äskettäin talouslehti Forbesin listauksessa maailman 651. rikkaimmaksi ihmiseksi. Hänellä ja monella muullakin suomalaisella olisi helposti varallisuutta hankkia ökytason kesämökki Britanniasta. Nyt verkossa on myynnissä varsin mielenkiintoinen kohde.

Cheshiren Bowdonissa on nimittäin parhaillaan myynnissä noin 2,4 miljoonan euron hintainen luksuslukaali, jossa on varustuksena muiden muassa sisävesiliukumäki. Sillä talon isäntä voi leiskauttaa suoraan makuuhuoneestaan virkistävälle aamu-uinnille alakerran uima-altaaseen.

Lähes viidensadan neliön kokoisen talon mainoksessa sitä kehutaan kaikkien aikojen uskaliaimmaksi ja innovatiivisimmaksi taloksi. Katso kuvia asunnosta alta, ja rahamiehet voivat tutustu koko ilmoitukseen tästä linkistä.