Ryan Reynolds vaihtoi Scarlett Johanssonin mallikaunottareen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, kuinka näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds hakivat avioeroa, ja kuinka sen jälkeen julkisuudessa huhuttiin, että Sandra Bullock olisi ollut eron syynä. Nykyisin Ryanin kainalossa on kuitenkin joku aivan muu.

Nyt verkossa nimittäin huhutaan, että Ryan Reynolds olisi seurustellut kaikessa hiljaisuudessa jo jonkin aikaa saksalaisen mallikaunotar Agnes Fisherin kanssa. Agnes tunnetaan erityisesti fitness-mallina, sillä hän on poseerannut lukuisten urheilualan lehtien kansikuvissa ja esimerkiksi Adidaksen mainoskampanjassa. Alla niistä muutama ote.

Kanadalaissyntyinen Ryan Reynolds ja Sandra Bullock näyttelivät rakastavaisia elokuvassa The Proposal, ja heidän epäiltiin vieneen roolinsa tosielämään. Sittemmin suhde on kuitenkin viilentynyt. Ennen Johanssonia Ryan oli kihloissa kanadalaisen laulaja Alanis Morrissetten kanssa. Läpimurtonsa Reynolds teki vuosituhannen vaihteessa televisiosarjassa Kaksi kaveria ja tyttö. Viime vuonna hän loukkaantui The Green Lantern -elokuvan kuvauksissa.

agnes fisher

agnes fisher

agnes fisher

agnes fisher