50 Cent törkeästä tsunami-lausunnostaan: ”Olen joka tapauksessa cool”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna lukuisat julkkistähdet vuodattivat tuntojaan Japanin tilanteen takia ja esittivät surunvalittelujaan. Kaikki eivät kuitenkaan olleet samoilla linjoilla, sillä muutamat tyytyivät naureskelemaan tilanteelle ja toteamaan luonnonmullistusten olleen kosto Pearl Harborin iskusta.

50 Cent puolestaan vitsaili joutuneensa ”evakuoimaan horonsa Los Angelesista, Havaijilta ja Japanista.” Viestinsä loppuun hän lisäsi vielä naurua ilmaisevan lyhenteen LOL. Viesti aiheutti sekä Twitterissä että medioissa todellisen vastalauseiden myrskyn, ja lopulta myös 50 Cent päätti vastata kohuun. Hän ei kuitenkaan pyytänyt anteeksi kirjoitustaan, vaan tyytyi toteamaan tehneensä sen kohun takia.

– Jotkut kirjoituksistani ovat tylyjä ja teen sen kohun takia. Vihatkaa tai rakastakaa sitä. Olen joka tapauksessa cool, 50 Cent kirjoitti.

Kerroimme taannoin kuinka hiphop-tähti 50 Centin valtavasta 52 huoneen ökykartanosta löydettiin murtovarkaita. Sen jäljeen Fifty pani kartanon myyntiin, ja samalla siitä päätyi verkkoon tuoreita kuvia. Sisäkuvien perusteella talo voisi hyvinkin olla suuri luksushotelli tai kongressikeskus. Miljoonistaan huolimatta 50 Cent joutui joulun aikaan lapiohommiin. Hänet nähtiin nimittäin katukuvassa raivaamassa lapiolla lunta sivuun riuskalla tyylillä. Naapureitaan auttanut tähti ei kuitenkaan suorittanut urakkaansa yksin, sillä lapset auttoivat häntä mielellään. 50 Cent tiedotti tempauksestaan Twitter-blogissaan.