Eva Amurri keikisteli alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitettävässä Californication-televisiosarjassa nähtiin taannoin useitakin varsin rohkeista kohtauksia, mutta sarjan tähti Eva Amurri osasi poseerata rohkeasti myös studioiden ulkopuolella. Nyt hän esiintyy jälleen näyttävissä kuvissa.

Yläosattomissa sarjan kuvauksissa aikoinaan stripparin roolissa piipahtanut Eva Amurri nähtiin tuolloin nakuilemassa vastanäyttelijänsä David Duchovnyn kanssa. Nyt Eva poseera kuitenkin Maxim-lehden huhtikuun numeron upeissa studiokuvissa alusvaatteisillaan.

25-vuotias amerikkalainen Eva Amurri on italialaisen elokuvaohjaaja Franco Amurrin ja amerikkalaisen näyttelijä Susan Sarandonin tytär. Hän on seurannut vanhempiensa jalanjäljillä ja ryhtynyt näyttelijäksi jo lapsena 90-luvun alussa. Hänen ensimmäinen roolinsa oli pieni sivuosa vuoden 1992 Bob Roberts -elokuvassa. Sittemmin hänet on kuitenkin nähty muutamissa muissakin elokuvissa, mutta läpimurtorooli oli vasta Californication-sarja.