Jonna Tervomaa kommentoi Annan pudottanutta Idols-esitystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Idols-kilpailussa nähtiin naisten toinen semifinaali, josta kotimatkalle lähti lopulta Anna Paatero. Hän oli valinnut kilpailukappaleekseen Jonna Tervomaan Päästä yli -kappaleen. Annan lauluesitys kärsi ikävistä mikrofoniongelmista, jotka jättivät kappaleen alkuosan kuulumattomiin niin tuomareilta kuin kotikatsomoistakin.

Staran Chaos Tube -tiimi tiedusteli kappaleen alkuperäiseltä esittäjältä Jonna Tervomaalta miltä Annan esitys hänen mielestään sujui. Tervomaa piti kappalevalintaa hieman outona.

– Aika outo valinta kilpailukappaleeksi. Hyvä biisi sinänsä:) Kävin kuuntelemassa pätkän ja hauska soundi on naisella. Ilahduttavan herkänvahva, Jonna Tervomaa kommentoi Chaos Tube –haastattelussa.

Anna Paatero oli kärsinyt ennen lähetystä huonovointisuudesta ja ottanut siihen lääkkeitä. Hän ei kuitenkaan laittanut putoamistaan sairastumisen piikkiin.

– Harmittaa se että tipuin. Ei sitä osaa ikinä valmistautua siihen. Kun pääsen kotiin, niin avaan telkkarin ja katson Idolsin uusintana, Anna Paatero kertoi tuloksen selviämisen jälkeen.