Sofian alastomaksi riisunut hittisarja viimein Suomen televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Niistä tunnetuin tällä hetkellä on huippusuosittu Modern Family, joka voitti taannoin Emmy-palkinnon.

Ennen voittoa sarjan kaunotar Sofia Vergara lupasi juosta alastomana pitkin Hollywoodin Sunset Boulevardia mikäli sarja voittaisi palkinnon. Sittemmin neitokainen on ilmoittanut myös lunastaneensa lupauksensa. Nyt hittisarja saadaan viimein myös Suomeen.

Sarja nähdään 7. huhtikuuta alkaen MTV3-kanavan torstai-illoissa nimellä Moderni perhe. Yhteensä jo kuudella Emmyllä palkittu ja paljon mielenkiintoa herättänyt sarja ottaa lähitarkastelun kohteeksi erilaisia nykyajan perheen muotoja. Sarjan tapahtumat keskittyvät kolmen erilaisen perheen ympärille. Perheiden kokoonpanoja ja monivivahteisuutta lähestytään rehellisellä ja hillittömän hauskalla tavalla.