Lady Gaga jätti rintaliivit kotiin ja sadetakki hulmusi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga oli taannoin otsikoissa, kun hän suivaantui brittipariskunnan jäätelöbisneksistä. Lontoossa sijaitsevassa baarissa myydään nimittäin The Baby Gaga -nimistä rintamaidosta tehtyä jäätelöä. Kohu kuitenkin laantui yhtä nopeasti kuin alkoikin.

Nyt supertähti nähdään poseeraamassa i-D Magazine -lehden näyttävissä studiokuvissa, joissa hän poseeraa myös yläosa pääosin paljaana. Kuvat ovat valokuvaaja Mariano Vivancon käsialaa, ja niissä on pääosassa laulajan yllä oleva Thierry Muglerin suunnittelema sininen sadetakki.

Lady Gaga on vuorostaan itse saamassa itse niskaansa oikeusjutun, sillä hänen uuden Born This Way -kappaleensa väitetään olevan plagiaatti aikaisemmasta biisistä. Kaksi musiikkituottajaa, parivaljakko nimeltä E-Tribe, syyttää nyt poptähteä kappaleensa varastamisesta. Tuottajat tekivät Be Happy -nimisen biisin eteläkorealaiselle SNSD-nimiselle tyttöbändille, mutta yllättäen siitä tuttuja elementtejä löytyi Lady Gagan kappaleesta.