Onko tämä tosiaan Lady Gaga?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Lady Gaga uhkaili taannoin oikeusjutulla lontoolaista yrittäjää, joka myy The Baby Gaga -nimistä äidinmaidosta tehtyä jäätelöä. Parin viikon takainen kohu vaikuttaa kuitenkin laantuneen yhtä nopeasti kuin alkoikin.

Nyt laulajatähti on julkaissut Twitter-blogissaan hämmentävän kuvan, jossa hänen väitetään poseeraavan itse. Kuvassa tähtiartisti ei kuitenkaan näytä juuri lainkaan itseltään. Monet viihdelehdet ovat kuitenkin päätelleet, että mustavalkoisessa kuvassa nähtävä muodonmuutos on saatu aikaan meikeillä.

Lady Gaga Twitter

Lady Gaga on vuorostaan itse saamassa itse niskaansa oikeusjutun, sillä hänen uuden Born This Way -kappaleensa väitetään olevan plagiaatti aikaisemmasta biisistä. Kaksi musiikkituottajaa, parivaljakko nimeltä E-Tribe, syyttää nyt poptähteä kappaleensa varastamisesta. Tuottajat tekivät Be Happy -nimisen biisin eteläkorealaiselle SNSD-nimiselle tyttöbändille, mutta yllättäen siitä tuttuja elementtejä löytyi Lady Gagan kappaleesta.