Lady Gaga heruttaa rintamustaan nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga on nykyisin viihdemaailman vaikutusvaltaisin ihminen, ja Japanin luonnonmullistusten jälkeen hän halusi valjastaa miljoonat faninsa auttamaan japanilaisia hädässä. Keräys onkin tuottanut jo satojatuhansia dollareita.

Keräyksen lisäksi suosittu poptähti on ottanut aktiivisesti kantaa moniin poliittisiin kysymyksiin erityisesti homoseksuaalien oikeuksien puolesta. Nyt Lady Gaga on julkaissut jälleen Twitter-blogissaan näyttävän kuvan, jolla hän tukee New Yorkin osavaltiossa vireillä olevaa lakialoitetta.

Lady Gaga Twitter

Japanin keräykseensä Lady Gaga suunnitteli taustavoimiensa kanssa rannenauhan, jolla kerättiin jo muutamassa päivässä 250.000 dollaria. Nauhassa lukee englanniksi ja japaniksi ”Rukoilemme Japanin puolesta.” Yksi rannenauha maksaa viisi dollaria ja tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Japaniin. Tuotetta tilata verkosta tästä linkistä. Tilausten toimittamisesta Suomeen ei ole tällä hetkellä tietoa.