Paz de la Huerta pahoinpiteli realitykaunottaren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Paz de la Huerta lienee monille vielä uusi tuttavuus, mutta viime aikoina hän on saanut jalansijaa myös viihdelehdissä. Näyttelijäuransa jo 90-luvulla aloittanut neitokainen on nähty niin valkokankaalla kuin televisiossakin. Taannoin hän nousi otsikoihin poseeraamalla estottomasti Boardwalk Empire -televisiosarjassa.

Nyt Paz de la Huerta on joutunut ongelmiin poliisin kanssa, kun hänet pidätettiin tapeltuaan realitytähden kanssa. Viime lauantaina New Yorkissa sattuneessa välikohtauksessa Huertan väitetään heittäneen riidan päätteeksi drinkkilasilla The City -realitysarjasta tuttua Samantha Swetraa. Kaupan päälle Paz iski realitykaunotarta nyrkillä kasvoihin. TMZ-julkaisun mukaan riita alkoi, kun Huerta flirttaili avoimesti Swetran miespuolisten ystävien kanssa. Samassa seurueesssa oli mukana myös Lindsay Lohan. Näkyviä ruhjeita kasvoihinsa saanut Swetra teki asiasta rikosilmoituksen ja asiaa käsitellään myöhemmin oikeudessa.

27-vuotias amerikkalainen Paz de la Huerta aloitti näyttelemisen jo teinitähtenä vuonna 1998 elokuvassa The Object Of My Affection. Sittemmin hän on tehnyt keskimäärin pari roolia vuodessa, mutta läpimurto on antanut vielä odottaa itseään. Vuonna 2010 Paz keskittyy pääasiassa Boardwalk Empire -sarjan kuvauksiin. Kansainvälisessä perheessä varttunut kaunotar puhuu sujuvasti ranskaa, espanjaa ja englantia.