Katy Perryn muodot jälleen pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa Intiassa järjestetyssä hääseremoniassa. Julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Viime viikolla Brand kuitenkin valitteli julkisesti seksielämänsä laimeutta.

Vaimo Katy Perry on kiireineen ammatissaan supertähtenä, joten yhteiset hetket ovat vähissä. Nyt Katy poseeraa kuitenkin varsin seksikkäänä aviomiehensä lisäksi myös koko maailmalle. Hänen tuoreet kuvansa ovat nimittäin sekä värikkäitä että näyttäviä. Katyn rintamus nousee kuvissa selvästi pääosaan.

Seksiaddiktiksi jo aiemmin julkisesti tunnustautunut Russell Brand kertoi edellä mainitussa haastattelussa seksin määrän vähentyneen avioliiton myötä huomattavasti, mutta paljasti samalla että tilalle on tullut uutta ajanvietettä.

– Nyt kun olen naimisissa niin en voi uskoa, että harrastin aiemmin seksiä 20 kertaa viikossa. Nykyisin olen hemmetin hyvä puutarhuri, Russell Brand valitteli Piers Morgan’s Life Stories -ohjelmassa.