Katy Perryn rinnat eivät mahtuneet bikineihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa Intiassa järjestetyssä hääseremoniassa. Julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Äskettäin Brand kuitenkin valitteli julkisesti seksielämänsä laimeutta.

Katy Perry on nyt ikuistettu nauttimassa vapaapäivästään bikineissä. Supertähden muodot ovat kuitenkin nykyään jo sitä kokoluokkaa, että hänen ylleen valitsemansa vihreät bikinit tuntuivat jäävän hieman pieniksi. Tuolla asulla saa kuitenkin takuuvarmasti miesten jakamattoman huomion vaikkapa uimarannalla.

Seksiaddiktiksi jo aiemmin julkisesti tunnustautunut Russell Brand kertoi edellä mainitussa haastattelussa seksin määrän vähentyneen avioliiton myötä huomattavasti, mutta paljasti samalla että tilalle on tullut uutta ajanvietettä.

– Nyt kun olen naimisissa niin en voi uskoa, että harrastin aiemmin seksiä 20 kertaa viikossa. Nykyisin olen hemmetin hyvä puutarhuri, Russell Brand valitteli Piers Morgan’s Life Stories -ohjelmassa.