Lady Gaga puki housut jalkaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga on nykyisin viihdemaailman vaikutusvaltaisin ihminen, ja Japanin luonnonmullistusten jälkeen hän halusi valjastaa miljoonat faninsa auttamaan japanilaisia hädässä. Keräys tuotti yli 1,5 miljoonaa dollaria. Viime viikolla laulaja kuvattiin Las Vegasissa läpinäkyvässä asussa.

Yleensä ainoastaan erikoisissa ja paljastavissa asuissa poseeraava Lady Gaga, eli Stefani Germanotta, on nyt yllättäen ikuistettu niin sanotusti ihmisen näköisenä. Paparazzi sattui nimittäin paikalle, kun poptähti oli pukenut kerrankin housut jalkaansa. Poikkeuksellinen asuvalinta noteerattiin välittömästi ympäri maailmaa.

Edellä mainittuun Japanin keräykseensä Lady Gaga suunnitteli taustavoimiensa kanssa rannenauhan, jolla kerättiin jo muutamassa päivässä 250.000 dollaria. Nauhassa lukee englanniksi ja japaniksi ”Rukoilemme Japanin puolesta.” Yksi rannenauha maksaa viisi dollaria ja tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Japaniin.