Nainen silpoi kissan hengiltä – halusi verta Lady Gagan konserttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tullut ilmi raju eläinrääkkäystapaus, jolla on ikävä yhtymäkohta viihdemaailmaan. Mielenterveydellisistä ongelmista kärsivä oklahomalainen nainen tappoi nimittäin viime kuussa tuttavaperheensä kissan saadakseen kissanverta ylleen popkonserttia varten.

15-vuotiaan Tabby-kissan omistajaperhe oli tapahtumahetkellä poissa kotoa ja palatessaan he löysivät rakkaan lemmikkinsä surmattuna. Kissan tappanut nainen jäi kiinni verisenä, ja hän kertoi olevansa matkalla poptähti Lady Gagan konserttiin Oklahoma Cityyn. Nyt nainen joutuu vastaamaan teostaan oikeudessa. Lisäksi hänet on passitettu hoitoon, ABC News uutisoi.

Tapaus asettaa uuteen valoon Lady Gagan esittelemät erikoiset vaateparret ja muut räväkät esiintymisasut, sillä viime vuonna hänet kuvattiin palkintogaalassa aitoon lihaan pukeutuneena. Jotkut intohimoiset fanit eivät välttämättä ymmärrä tekojensa seurauksia, jolloin tällaisia traagisia ylilyöntejä voi jatkossakin tapahtua mikäli Lady Gaga antaa niihin julkisuudessa mallia.