Lady Gaga rohkeassa nakukuvassa – vain vetoketju jalkovälissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga oli aiemmin tällä viikolla otsikoissa, kun hän kompuroi Houstonin konsertissaan. Poptähti tanssi niin villisti pianon päällä, että lopulta hän putosi tuolin petettyä rajusti selälleen maahan. Uhkaavasta tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä.

Viime viikolla Lady Gaga palasi pianon päälle muotikuvaaja Terry Richardsonin kuvassa. Nyt laulaja on kuitenkin nakuillut NME-musiikkilehdessä, sillä lehden sivuilla hän poseeraa rohkeassa läpinäkyvässä nakuasussa. Siinä hänen intiimeintä ruumiinosaansa peittää ainoastaan jalkovälissä oleva vetoketju.

Viime kuussa Lady Gaga järjesti Japanin katastrofin takia keräyksen, johon hän suunnitteli taustavoimiensa kanssa rannenauhan. Sen myynnillä kerättiin japanilaisille lähes kaksi miljoonaa dollaria. Nauhassa lukee englanniksi ja japaniksi ”Rukoilemme Japanin puolesta.” Yksi rannenauha maksaa viisi dollaria ja tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Japaniin.