Lady Gaga murtui itkuun: ”Tuntuu kuin olisin luuserilapsi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga nähdään HBO-kanavan avoimessa haastattelussa harvinaisen herkkänä. Supertähti kertoo elämästään ja tuntemuksistaan niin vuolaasti, että hän purskahtaa samalla myös itkuun.

– Minusta tuntuu edelleen siltä, että olisin yläasteen luuserilapsi. Minun täytyy päästä siitä yli. Minä joudun sanomaan itselleni edelleen joka aamu olevani supertähti. Minun täytyy pysyä supertähtenä fanieni vuoksi, Lady Gaga toteaa kyyneleet silmissään.

Kyseinen kohtaus on kuvattu hänen keikkansa backstagella. Laulaja tunnetaan musiikkinsa lisäksi erityisesti rohkeasta tyylistään ja paljastavista asuistaan, mutta ulkoisesti hyvin vahvalta vaikuttava laulajatähti Stefani Germanotta ei omien sanojensa mukaan olekaan sisimmässään mikään kovis, vaan epävarmuutta kokeva normaali ihminen.