Katy Perry: ”Vanhemmat veivät lapsuuteni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Nyt Katy on avautunut synkästä lapsuudestaan.

Katy Perry on paljastanut henkilökohtaisia asioita Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa. Siinä hän muiden muassa kertoi, että menetti lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia.

– Minulla ei ollut lainkaan lapsuutta. Ehkäisyneuvontaan suhtauduttiin kuin aborttiin. Pelkäsin jääväni kiinni siitä, että kävin siellä. Siellä kuitenkin kuulin ehkäisystä, Katy Perry kertoi.

Katy Perry kuitenkin totesi, että joskus vanhemmat kasvavat lastensa mukana, ja että hänen tapauksessaan vanhemmat oppivat suvaitsevimmiksi ajan myötä. He eivät hyväksy tyttärensä näkemyksiä, mutta kaikki ovat nyt hyväksyneet sen että ovat asioista eri mieltä.

Äskettäin Perryn aviomies Brand valitteli julkisesti seksielämänsä laimeutta. Seksiaddiktiksi tunnustautunut Russell Brand kertoi seksin määrän vähentyneen avioliiton myötä huomattavasti, mutta paljasti samalla että tilalle on tullut uutta ajanvietettä puutarhanhoidosta.